Зампред Шариков
Товарищ
|
 |
« : 07 сентября, 2008, 14:47:14 » |
|
Конфиденциально Совершено Сикретно Перед Прочтением Зжечь
В ЦК Великой Партіі Камуністічна Україна прэдсыдатыля обкома партії Камуністічна Україна <враг не дремлет-имя не напишу>
«А вот Шура. Симпатишная женьщина но, к сожалению, активистка» из кинофильма «Служебный роман»
ПРАШЕНІЄ
Вже шестой месяц мі працюємо в партії Камуністічна Україна. Весь наш рабочий прізив. Канєшно, галава баліт. Вчора в каптерке дворніка Пітровіча шо взданії гдє разміщаіца контора партії ми отмєтілі цю круглую собитію. Оно конєшно булоб отмічать в коноре, но у дворніка прівичнєє, і ішшо Пітровічу нє нравіца нєнатуральний запах з унєтазу. Когда с сєкрєтаріата била провєрка кокато зараза пріклєїла до унєтазу вонючку химичєску. І тєпєр ми нє пользуїмся унєтазом а бигаєм в гараж облсовэта под машину прєдсєдатіля. Ніхай падлюка наступаїть в достояниє рабочиго класа. Раскажітє як пириключіть кампютир с українскава на радную расейскую мову, тє казли інтілігенские, шо до нас работалі ентого не сказалі в западло. І ішшо ми патєралі спісок слов какіх ніззя упатріблять і я нє памьятаю чі можна упатріблять «інтіліген». Авсє другіє слава ми помнім і нє упатриблєм когда агітіруєм, а только в каморки у Пітровіча. У нево пароль із таво спіска шо ми патіралі – шоб враги нє праніклі. Ми агітіруєм ударнимі тємпамі і па етому просім пріслать ішшо агіматеріалов. Намєдні у проходной завода «Трахторнанотіхнолія» агітація кончілася народним гулянієм, пока мєнти паганиє нє развізлі всех па участкам, а сіводня с утра кажуть дірєхтор «Трахторнанотіхнології» Якомото Сігімуно ізделал над сабой сіпуху бо рабочій клас ужо нядєлю морют у застенках а нанотрахтора на Расею-матушку нє отправляються. Я знаю єнту сіпуху Гальку с пятово подйєзду. Она ково хош уморит. Усьо, опьять жівот скрутіло, побігу в гараж прєдсєдатєльській. А прашеніє зампред закончіт...
Привет Федотыч, Никитыч, и Ильич. Бронштейну мой привет не передавайте. Хоть вы и запрешшали, Кузьмич завсегда в конкурсах на наших акциях учавствует на равне с рабочим класом. И ото намедне победил в акции «скоростного раздавления поллитры» под заводом «Тракторнанотехнология». А пургену я ему насыпал. Нехай побегает. Да, если бы не мой цироз, у Кузьмича бы был в моем обличии достойный конкурент в идеологической борьбе. Так шо радные пришлите ишшо агитматериалов в фасовке «чекушка», «поллитра», «0,7 винная» и «литра Рояль». Патамушта остатки агитматериалов ушли на перековку дворника Петровича приуроченную нашему юбилею.
Зампред Шариков
|