Рабочий форумСайт ПДРС Сайт ПДРС:
Основная страница | Книга заявлений
ПДРСпедия | ТрудоБлоги
Слава ПДРС, Товарищ. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Начало Войти Регистрация
Новости: Трудящиеся! На Рабочем форуме включена система оценок. В каждой теме вверху есть специальная кнопочка - можно поставить оценку. Другие трудящиеся сразу будут знать, что тема важная и прочтут ее. Активнее, товарищи!

Рабочий форум ПДРС  ->  У павильона "Пиво-воды"  ->  Тема: Позицыя ПДРС на выборах президента Малоросии!
Страниц: 1 [2] Печать
Голосование
Вопрос: Кого мы поддержим на выборах?
В. Януковоща (ПР)   -0 (0%)
Ю. Тимошенницу (БьЮТ)   -7 (26.9%)
В. Яйценюка (ХЗ)   -1 (3.8%)
О. Тягнебока (А.Гитлера)   -2 (7.7%)
кого нибуть (ПДРС)   -6 (23.1%)
К. Общак (ПДРС)   -10 (38.5%)
надо подумать (для сомневающихся хохломасонов)   -0 (0%)
не поддержу никого (для несознательных жидобандер)   -0 (0%)
Всего голосов: 26

Текущая оценка: ****
Трудящийся! Выставь свою оценку этой теме:
Автор Тема: Позицыя ПДРС на выборах президента Малоросии!  (Прочитано 15269 раз)
Наш чилавек
Товарищ
« Ответ #20 : 25 августа, 2009, 10:57:46 »

Будет обман - будет "майдан". Того самого, с большой буквы "Майдана" - не будет. Я уверен - приедет СТОЛЬКО наблюдателей, что что-либо спрятать будет невозможно. Страна сильно изменилась с 2004 года. Этого не видит только слепой.
Volyniaka
Кав. Орд. Корч. три раза

Настоящему индейцу завсегда везде ништяк ©

« Ответ #21 : 26 августа, 2009, 09:46:11 »

http://tsn.ua/ukrayina/u-lvovi-z-yavilasya-vidpovid-na-reklamu-timoshenko-vona-pratsyuye.html

Ну, желаю, чтобы все!!!©
Наш чилавек
Товарищ
« Ответ #22 : 26 августа, 2009, 10:36:25 »

Смішно! "ВОНА ПРАЦЮЄ - НАРОД ГОЛОДУЄ"! Добре "хлопці-волинці" або подібні придумали! Оце відповіли! Та ще й не словом, а ділом! Взяли й видалили інформацію про встановлення пам"ятника бджолі в Тернополі. Пам"ятника за 100 000 гривень!. В цей самий час в області вмерла від голоду дівчинка 2 років, яку покинула напризволяще мати-алкоголічка. І ніякій владі, ні людям до цього не було діла. БРАВО, ДЕМОКРАТИ! ОЦЕ - ПО-ШАШОМУ!

Задов Василий Петрович
Стахановец

прапорщик

« Ответ #23 : 26 августа, 2009, 10:56:23 »

Быть презом женщине - так Глоба говорит.
Та кто же в результате победит?

Псих!

Януковищ у вас пабидит! Правильна Глоба гаварит.
Яшуковищ - любимая дженщина Путена!  Слава России!

Шалом! Ты на работе хозяин, а не гость,
Идя с работы, неси хоть гвоздь!
Наш чилавек
Товарищ
« Ответ #24 : 26 августа, 2009, 11:31:03 »

Причём януковощи сидят и просто тупо молчат молчат. А зачем что-то делать? Победу им принесут им на блюдечке люди от СП. Они несут день за днём. От их тупости просто устаёшь.

Volyniaka
Кав. Орд. Корч. три раза

« Ответ #25 : 26 августа, 2009, 12:08:16 »

Смішно! "ВОНА ПРАЦЮЄ - НАРОД ГОЛОДУЄ"! Добре "хлопці-волинці" або подібні придумали! Оце відповіли! Та ще й не словом, а ділом! Взяли й видалили інформацію про встановлення пам"ятника бджолі в Тернополі. Пам"ятника за 100 000 гривень!. В цей самий час в області вмерла від голоду дівчинка 2 років, яку покинула напризволяще мати-алкоголічка. І ніякій владі, ні людям до цього не було діла. БРАВО, ДЕМОКРАТИ! ОЦЕ - ПО-ШАШОМУ!

По-перше, волиняни тут ні до чого- це Львів.
По-друге, інформація про пам"ятник Бджолі є на гілці "Памятник на Майдане" (розміщена, до речі, моїм колегою-земляком).

ЗІ. Не шукай негативу там, де його немає. Це була звичайна інфа.

Ну, желаю, чтобы все!!!©
Наш чилавек
Товарищ
« Ответ #26 : 26 августа, 2009, 16:56:16 »

По-друге, інформація про пам"ятник Бджолі є на гілці "Памятник на Майдане" (розміщена, до речі, моїм колегою-земляком).

Я не знаю - земляк чи ні, я не контролюю IP, я ж не Ф-СБ. Мої очі бачать голі факти.
Volyniaka
Кав. Орд. Корч. три раза

« Ответ #27 : 27 августа, 2009, 09:56:29 »

Я не знаю - земляк чи ні, я не контролюю IP, я ж не Ф-СБ. Мої очі бачать голі факти.

Бачать чомусь в поляризованих окулярах (надто однобічно)

Ну, желаю, чтобы все!!!©
Наш чилавек
Товарищ
« Ответ #28 : 27 августа, 2009, 11:25:59 »

Бачать чомусь в поляризованих окулярах (надто однобічно)

Абсолютно не однобічно. Я не з "білого братства" і бачу всі проблеми в кандидатах. Але не буває 0,6 президента або 0,001 президента. Завжди округлюється до 1 президента. Але якщо 0,6 округлюється до 1, то 0,001 округлюється до 0.

І це ще не все. Крім оцінки "може чи не може" всередині країни ми повинні зважувати "може чи не може" ззовні. Бо маємо дуже важкий, серйозний і ВОРОЖИЙ табір поряд. Який надзвичайно успішно крок за кроком робить з нас ворога.

Вчора випадково натрапив на сайт, де дуже відомий російський дизайнер Артємій Лєбєдєв, подорожуючи по всій Україні, викладає блог. Так от, пан Лєбєдєв дуже професійно додає штрихів до іміджу України. Наприклад, він розмістив фотографію, де він на старовинній стіні Луцького замку пару днів тому (він зараз перебуває в Україні) власноручно надряпав слово "ХУЙ". Його блог щоденно читають 150000 росіян. Хтось скаже "хуліган", але ця людина багато писала о "русской культурє". Наприклад:

"Начать надо с прививки. Нужно сделать себе прививку от окружающего мира. Игнорировать все, что видно вокруг. Позволять себе вернуть в поле зрения только то, что проходит личный контроль качества.

Если что-то сделано плохо, не пытаться себя убедить, что оно хорошее. Применять это правило ко всему. Находить прекрасное даже там, где о нем не предупреждала реклама."

Але це стосувалося Росії. А ось "від України" він робить іншу "прививку". Перефразуємо його і вийде "Находіть плохоє і прімєнять ето правіло ко всєму".

Ось так купляють мізки і душі. Для чтого? Тільки для того, щоб тримати в кулаці Росію, народ Росії, і її ресурси. І що нам протиставити? Те саме? Кричати "ми українці, ойуєнні"? Це не просто тупо - це прямий і швидкий шлях до пастки, яким Президент веде Україну.

ЇХ більше. У них більше грошей, які вони крадуть у "щасливого" російського народу. І вони знищать будь-кого в Росії, хто підніме голос проти них. ВОНИ ВЖЕ ЗРОБИЛИ З НАС ВОРОГІВ РОСІЙСЬКОГО НАРОДУ І УСПІШНО ПРОДОВЖУЮТЬ РОБИТИ. Оні парєшалі проблєми с дємакратієй. У них більше зброї. У них більше ресурсів. Вони зібрали всі ЗМІ в єдиний кулак, який керується з Кремля. І цей кулак б"є по головах громадян України. І багато хто втрачає свідомість і починає битися в антиукраїнських конвульсіях.

Але якщо нерозуміючий і нерозумний громадянин, що піддається ворожій пропаганді - це проблема суспільства, то нерозуміючий і нерозумний наш "свідомий" Президент, що "героїчно" за спинами людей іде на пряму конфронтацію з ТАКИМ ворогом - мимоволі стає найкращим союзником руйнівників держави і свободи. Він не може реально мислити. Він вважає, що він постраждав за демократію найбільше за всіх у державі (а це неправда, бо за демократію не тільки страждали, але і поклали голову сотні мільйонів людей), що всерйоз вважає себе обраним Богом. Тих, хто мислить реально, тобто не так як він особисто - він НЕ СЛУХАЄ і роздратовано викидає за межі спілкування і роботи на державу. (приклад - Рибачук і інші). Крім того, він підбирає оточення майже завжди з найдовіреніших родичів. Так роблять слабкі люди, які бояться підступності.

Тимошенчиха має немало недоліків. Розумні люди це дуже добре бачать. Наприклад, вона часто використовує ситуативних союзників. Але НА ДАНОМУ ІСТОРИЧНОМУ ЕТАПІ це правильно! Вона має величезні амбіції. Але і це зараз - противага амбіціям ворогів демократії. То що, вона така сама? Ні, це дурниця. Різниця між ними - діаметральна. Вони - покладаються на силу і покору народу, вона хоче покладатися на свою хитрість і на підтримку народу.

Крім того:

1)Вона - жінка. Робити "образ ворога" з жінки (а, отже, з держави і народу) в 100 раз важче. Бо держава асоціюється з її Президентом. А створення "образу ворога" ЗАВЖДИ закінчується війною. СССР і США вже воювали між собою, на віддалених плацдармах. І тільки стан світової економіки після впровадження "рейганоміки", коли впали ціни на ресурси, повалили СССР. І тільке це утримало від глобальної війни і знищення цивілізації. Невідомо, чи буде так ще раз.

2)Вона приваблива. Це зараз важливо. Робити з привабливої жінки "ворога"... далі п.1.
3)Вона енергійна настільки, що ніхто з європейських і євразійських політиків в цьому з нею не зрівняється, хіба Жиріновький. Але треба 1000 жиріновських, щоб зрівнятися з її розумом і хитрістю.
4)Вона дуже добре розуміється на ПЕК - знає "слабкі" і "сильні" місця. Знову ж таки - на даному історичному етапі це вкрай важливо.
5)Вона часто апелює до народу, бо їй потрібна любов народу. Це її енергія. Загальна нелюбов для неї - найстрашніше. Але якщо політик, відчуваючи нелюбов, тупо провадить свою лінію, то це не політик. Вона - легко міняється. І тому народ буде мати на неї більший вплив, ніж на інших.
6)Жінок-диктаторів історія не знала. Це закладено в їх природі.
7)Слабкий політик шукає і знаходить "ворога" в своєму оточенні, сильний - шукає союзників серед чужих. Порівняй сам.
БКВона викликає заздрість і ненависть у слабких політиків-чоловіків і жінок. І це - добрий індикатор - вони не можуть стриматись (бо слабкі) і відкривають своє "лице" і люди чудово бачать хто є "ху".

Ще раз - вона має недоліки, про які всі знають, і про які я не хотів би зараз говорити. Але на даний час, з даних політиків - вона самий потрібний кандидат. Всі інші будуть (або є) куплені, або повалені, або своєю твердолобістю призведуть до прямої конфронтації і програшу сильному ворогу свободи і демократії.
Наш чилавек
Товарищ
« Ответ #29 : 27 августа, 2009, 11:47:13 »

Дааа, немало я тут... Пора бы уж перестать раздражаться и реагировать на глупость, ибо она вечна. Вот сейчас думаю: как бы научиться реагировать на неё спокойно либо игнорировать? Но ведь глупость - агрессивна. Она рвётся вперёд, и тащит за собою неглупых, но недумающих. И гибнут все.
Volyniaka
Кав. Орд. Корч. три раза

« Ответ #30 : 27 августа, 2009, 12:09:17 »

Дааа, немало я тут... Пора бы уж перестать раздражаться и реагировать на глупость, ибо она вечна. Вот сейчас думаю: как бы научиться реагировать на неё спокойно либо игнорировать? Но ведь глупость - агрессивна. Она рвётся вперёд, и тащит за собою неглупых, но недумающих. И гибнут все.

Все вірно... Вирішувати тобі...
Я, особисто, давно цим сильно не переймаюсь... Так, приколююсь над усіма потроху... ВВажаю, що потрібно все починати з себе і родини, так би мовити будувати комунізм у власній сім"ї (при цьому ні на мить не забуваючи про Україну!)

А ось щодо Лєбєдєва... Шкода, що я його не злапав, як він там щось шкрябав... Одним "дізайнером" в Раші стало б менше...

Ну, желаю, чтобы все!!!©
Наш чилавек
Товарищ
« Ответ #31 : 27 августа, 2009, 12:21:33 »

А ось щодо Лєбєдєва... Шкода, що я його не злапав, як він там щось шкрябав... Одним "дізайнером" в Раші стало б менше...

Багато хто шкодує, що не злапав... Але хтось через день написав йому те саме на його джипі фарбою. Його обуренню не було меж. Щеб пак - якийсь там замок 13 століття у хохляндії, а то ж власний новий джип!

Volyniaka
Кав. Орд. Корч. три раза

« Ответ #32 : 27 августа, 2009, 12:23:15 »

Багато хто шкодує, що не злапав... Але хтось через день написав йому те саме на його джипі фарбою. Його обуренню не було меж. Щеб пак - якийсь там замок 13 століття у хохляндії, а то ж власний новий джип!

На жаль це був не я  Раскаяния Раскаяния Раскаяния

Ну, желаю, чтобы все!!!©
Геннадий Макаров
Кав. Орд. Корч. дважды
**

Редкий мутант дабежит да середины Чернобыля

« Ответ #33 : 28 августа, 2009, 21:36:19 »

Алконавт Ды патамушта энто интернеты... И яму за малу толику высказываний давно пара атвесили бы подсрачник, не поглядев шо уже...

Вас сдесь ни стаяла. Прачетал... у нас сдеся канец рабочива дня а я ниабедал , а  жисть энта барьба! До обеда с голодом, апасля - са сном.
Мыкола
Товарищ
« Ответ #34 : 31 августа, 2009, 15:19:00 »

http://korrespondent.net/ukraine/events/951923

Вот так!
Наш чилавек
Товарищ
« Ответ #35 : 31 августа, 2009, 15:35:07 »

Так это "ЗА" Юльку или "ПРОТИВ"?

Мыкола
Товарищ
« Ответ #36 : 31 августа, 2009, 15:46:50 »

Адназначнага атвета нет....

Мыкола
Товарищ
« Ответ #37 : 08 сентября, 2009, 15:40:35 »

Наш чилавек
Товарищ
« Ответ #38 : 08 сентября, 2009, 16:20:29 »

Целься лучше, сынок! Мамке в лоб, глядишь, оно и отрикошетит Мыколе в яйца. Хотя, не попадёт. Нет там ничего.
Страниц: 1 [2] Печать 
Рабочий форум ПДРС  ->  У павильона "Пиво-воды"  ->  Тема: Позицыя ПДРС на выборах президента Малоросии!
Перейти в:  

Алекс - Юстасу: Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines
Страница сгенерирована за 0.016 секунд. Запросов: 18.